Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"POSVEĆENOST VLADE ZNAČI OTVARANJE VELIKOG BROJA NOVIH RADNIH MJESTA I STOPIRANJE RASELJAVANJA LJUDI"

PES Kolašin: Podrška Vladi za sprovođenje programa na osnovu kog smo pobijedili na izborima

29.02.2024 08:10h

Foto: PES

Inicijalni odbor Pokreta Evropa sad u Kolašinu daje snažnu i nedvosmislenu podršku Vladi i parlamentarnoj većini na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem u sprovođenju programa na osnovu kog je Pokret dobio veliku podršku na parlamentarnim izborima, naveli su u saopštenju.

"Benefiti rada ove Vlade se ogledaju kroz povećanje penzija, ubrzanom radu na spovođenju programa Evropa Sad 2 i mnogim infrastrukturnim projektima od kojih Kolašin ima direktne benefite. Očekivanja Kolašinaca su realizacija sportske zone koja će Kolašin postaviti za reprezentativni centar za sportske pripreme, poboljšanje vodovodne i kanalizacione infrastrukture, podrška investicionom bumu kao i sanacija mnogih putnih pravaca koje većinski finansira Vlada", kažu u kolašinskom odboru Pokreta Evropa sad.

Prema njihovim riječima, nastavak auto-puta i sprovođenje investicija na Bjelasici Kolašin će postaviti na mapu najznačajnih skijaških centara i grad sa turističkom ponudom u toku cijele godine.

"Posvećenost Vlade u ovom kontinuitetu za Kolašin znači otvaranje velikog broja novih radnih mjesta i stopiranje raseljavanja ljudi iz sjeverne regije", zaključuju u saopštenju.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT