Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"JEDINSTVENO I SNAŽNO NASTAVLJAMO BORBU ZA BOLJU I BOGATIJU CRNU GORU"

PES Kotor: Ostajemo privrženi politici i programskim ciljevima Pokreta

29.02.2024 15:14h

Foto: Arhiva/PES

Odlučno ostajemo privrženi politici i programskim ciljevima Pokreta, nošeni načelima i vrijednostima na koje smo se obavezali prilikom osnivanja Pokreta. Pružamo punu podršku rukovodstvu Pokreta na čelu sa Milojkom Spajićem u ostvarivanju vizije Crne Gore kao stabilne, bezbjedne i ekonomski jake države, saopštili su iz Opštinskog odbora Pokreta Evropa sad (PES) Kotor.

Kako su naveli, posvećenost unapređenju životnog standarda građana, isporučivanje rezultata iz evropske agende kroz imenovanja u pravosuđu i brojne druge reforme u prvih 100 dana rada Vlade, su samo uvod u program reformi, prije svega u sektoru finansija, koji će omogućiti implementaciju programa Evropa Sad 2.

“Kapitalni projekti u oblasti saobraćaja na području Boke, koje je 44. Vlada najavila, a u čiju se realizaciju krenulo, biće zamah daljeg ekonomskog razvoja i Kotora i Boke”, poručuju iz PES-a Kotor.

Takođe ističu, revitalizacija Gradskih bedema u Kotoru, kao prioritetnog lokaliteta u turističkoj ponudi Crne Gore i reorganizacija Morskog dobra, gdje bi se dio nadležnosti povjerio lokalnoj samoupravi, su ciljevi u kojima će PES Kotor imati veliku podršku premijera i 44. Vlade Crne Gore.

“Zato, jedinstveno i snažno nastavljamo borbu za bolju i bogatiju Crnu Goru”, zaključuju iz PES-a Kotor.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT