Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

TAČKA O SMJENI DIREKTORA UPRAVE POLICIJE ODGOĐENA ZA PONEDJELJAK

Spajić: Brđanin nema moje povjerenje

01.03.2024 14:18h

Foto: gov.me

Premijer Milojko Spajić kazao je da je Vlada na današnjoj sjednici podržava prijedlog ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića za razrješenje direktora policije Zorana Brđanina. Kaže da Brđanin nema njegovo, ali ni povjerenja svih drugih članova Vlade.

Spajić tvrdi da je objavljena serija netačnih informacija da je on danas skinuo sa dnevnog reda smjenjivanje Zorana Brđanina.

"To je lažna vijest. Tri ključna zaključka su - prvi neformalan da Brđanin nema povjerenje 44. Vlade, niti jednog člana 44. Vlade. Brđanin samim tim, nema ni moje povjerenje", rekao je Spajić na konferenciji za medije nakon sjednice Vlade.

Potom je iznio dva formalna zakljuička sa današnje sjednice Vlade.

"Vlada podržava prijedlog ministra Danila Šaranovića za razrješenje direktora policije na osnovu odluke Skupštine Crne Gore. Drugi je da se ova tačka odgađa za ponedjeljak, a ministar Šarnaović se zadužuje da planira i preduzme aktivnosti povodom realizacije ovih aktivnosti ", naglasio je Spajić.

Spajić je potvrdio i da je Vlada na današnjoj sjednici donijela odluka da v.d. direktora Poreske uprave bude Sava Laketić koji, kako je rekao, ima najbolju biografiju za obavljanje te funkcije.

"To je put meritokratije kojim ova Vlada želi da ide. To smo obećali građanima. Nadam se da ćemo na isti način i sa istim aršinom nastaviti da popunajvamo profesionalno i ostale pozicije", rekao je Spajić na konferenciji za medije nakon sjednice Vlade.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT