Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

PROČITAJTE OBJAŠNJENJE IZ VLADE

Spajić kasnio, predsjednik Bugarske otkazao sastanak

17.06.2024 18:35h

Foto: gov.me

Iako je bilo najavljeno da će se tokom posjete Crnoj Gori predsjednik Bugarske Rumen Radev sastati i sa premijerom Milojkom Spajićem, do susreta nije došlo. Kako je portalu CdM rečeno iz Vlade, do susreta nije došlo jer je premijer Spajić kasnio, pošto je bio na sastanku sa delegacijom iz Njemačke.

“Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi Vlade u 17 sati, pošto je predsjednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsjednikom Radevim. Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-ijem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade”, kazali su CdM-u iz Vlade.

Domaćin Radevu je crnogorski predsjednik Jakov Milatović. Oni su se danas sastali na Cetinju, a potom je radni ručak povodom gosta iz Bugarske organizovao predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

Ranije danas Radev, nakon sastanka sa crnogorskim kolegom, prošetao je sa delegacijom kroz Prijestonicu, ali mu Milatović nije pravio društvo.

Planirano je da na kraju posjete Milatović priredi svečanu večeru u čast Radeva.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT