Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

SAOPŠTENO IZ NJIHOVOG ODBORA

Demokrate: Pošto je Evropa sad odbila poziv za zajednički nastup, imaćemo svog kandidata za predsjednika

04.02.2023 18:13h

Foto: Demokrate

Odbor Demokrata Glavnog grada postupajući po zaključcima Demokratske Crne Gore, podigao je na najveći stepen aktivnosti na svim nivoima partijskog organizovanja, a u cilju pripreme za predstojeće izbore za predsjednika Crne Gore, saopšteno je iz tog odbora.

Oni su kazali da se u glavnom gradu privode kraju aktivnosti oko prikupljanja potpisa podrške kandidatu Demokratske Crne Gore.

"Više hiljada građana Podgorice je već sada podržalo da Demokratska Crna Gora ima predsjedničkog kandidata na predstojećim izborima i time pokazali da će predsjednički kandidat Demokratske Crne Gore biti i predsjednik naše države”, saopšteno je iz Odbora Demokrata Glavnog grada.

Dodaju da kao nesumnjivo partija sa najjačom infrastrukturom već stvaraju pretpostavke za efikasan rad partijske infrastrukture i očekuju da će u glavnom gradu predsjednički kandidat njihove partije ostvariti ubjedljivo najbolji izborni rezultat.

“Članovi Odbora Demokrata Glavnog grada i svi aktivisti na terenu, u prethodnom periodu su iskazali potpunu spremnost, sa velikim aktivizmom, da Odbor Demokrata Glavnog grada da snažan zamajac da predsjednički kandidat Demokrata pobijedi”,navodi se u njihovom saopštenju. 

Naglašavaju da su dobar nagovještaj toj izbornoj pobjedi potpisi više hiljada građana Podgorice kojim su podržali predsjedničkog kandidata Demokrata.

“Nekima očito osim državničke odgovornosti nedostaje i političke korektnosti pa pokušavaju manipulisati. Ponavljamo – Imajući u vidu da je ES odbila poziv za objedinjavanje građanskih snaga i zajednički nastup na parlamentarnim i predsjedničkim izborima, Demokratska Crna Gora će saglasno zaključcima Predsjednštva imati kandidata za predsjednika Crne Gore. Svi birači da daju glas isključivo predsjedničkom kandidatu Demokrata”, zaključuju iz te partije. 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT