Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

NIJE IZDAO NALOG ZA OBJAVLJIVANJE AKTA "KONAČNI REZULTATI IZBORA U PODGORICI"

Vukčević upozorio direktoricu Službenog lista na krivičnu odgovornost

04.12.2022 20:14h

Foto: Screenshot/Youtube

Predsjednik Izborne komisije Glavnog grada Veselin Vukčević obavijestio je direktoricu Službenog lista Crne Gore Danijelu Pavićević da nije izdao nalog za objavljivanje akta „Konačni rezultati lokalnih izbora u Podgorici“ koji je dostavljen na objavljivanje, saznaje Pobjeda.

Vukčević je u dopisu ukazao da je akt „donijelo“ šest od 13 članova Izborne komisije i neovlašćeno lice i to nakon što je zaključena sjednica.

"Zbog osnova sumnje da je time izvršeno krivično nekoliko krivičnih djela iz Krivičnog zakonika Crne Gore protiv članova Komisije Nikole Terzića, Radosava Jokića, Željka Vujotića, Dragana Prelevića, Janka Odovića, Đorem Irene i Vladimira Vujotića, sekretara Komisije, kao i neovlašćenog lica koje je prisustvovalo sjednici Marka Mihailovića, podnijeta je krivična prijava Specijalnom državnom tužilaštvu", naveo je Vukčević u dopisu.

Istakao je i da nije dao nalog za objavljivanje spornog akta.

"Na ovaj način upozoravam i na nesagledive posljedice koje bi njegovo objavljivanje imalo kada je u pitanju krivična odgovornost svih lica uključenih u izvršenje ovog krivičnog djela", zaključio je Vukčević.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT