Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

UPUTI ČESTITKU POVODOM DANA OPŠTINE

Pejović: Pljevlja su kroz godine postala simbol jedinstva i solidarnosti

20.11.2023 19:53h

20.11.2023 19:53h

Foto: RTNK

Povodom Dana Opštine Pljevlja, potpredsjednik Skupštine Crne 
Gore Boris Pejović uputio je čestitku predsjedniku opštine Pljevlja Dariju Vranešu, predsjednici Skupštine opštine Jovani Tošić kao i svim građankama i građanima opštine Pljevlja, saopšteno je iz Skupštine. 

"U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime, želim izraziti iskrene čestitke, predsjedniku Opštine Dariju Vranešu, predsjednici Skupštine opštine Jovani Tošić, odbornicama i odbornicima kao i svim građanima Pljevalja. Kroz godine, Pljevlja su postala simbol jedinstva i solidarnosti, a nadam se da će sa tim trendom i nastaviti i u budućnosti. Pljevlja imaju značajan ekonomski potencijal, posebno u sektorima energetike, turizma i poljoprivrede", naveo je Pejović.

Prema njegovim riječima, odlučnost i predanost lokalne zajednice u ostvarivanju ovih razvojnih šansi su ključne za dalji napredak i unapređenje kvaliteta života svih građana. 

"Veoma je važno naglasiti da opština Pljevlja predstavlja dom različitim zajednicama koje žive zajedno u harmoniji, poštujući i cijeneći različitosti. Ovaj sklad predstavlja snagu Pljevalja i doprinosi izgradnji otvorenog i tolerantnog društva. Uprkos velikom broju problema i izazova, iskreno se nadam da ćemo zajedničkim snagama i saradnjom na svim nivoima, uraditi sve što je moguće kako bi u budućnosti Pljevlja povratila status industrijskog magnata u ovom djelu Crne Gore", poručio je Pejović.

Poželio je da im budući dani donesu još više prosperiteta, zajedništva i blagostanja.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT