Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

SAOPŠTENO IZ UPRAVE POLICIJE

Pojačane bezbjednosne mjere na Aerodromu Tivat

10.07.2024 09:49h

Foto: UP

U cilju veće bezbjednosti putnika tokom ljetnje turističke sezone, iz Uprave policije je saopšteno da su preduzeli niz mjera kako bi obezbijedili sigurno okruženje na Aerodromu Tivat.

Shodno tome, na Aerodromu Tivat angažovani su službenici Sektora policije posebne namjene – Protivterorističke i Posebne jedinice policije koje su posebno obučene za brzi odgovor na različite vidove prijetnji po bezbjednost, naveli su iz policije.

"Ove jedinice pružaju dodatni vid zaštite sigurnosti putnika na aerodromima. Njihova prisutnost i spremnost omogućavaju efikasno reagovanje na sve potencijalne situacije koje bi mogle ugroziti bezbjednost putnika.Tokom perioda povećanog broja letova i putnika iz Izraela, pripadnici Sektora policije posebne namjene biće raspoređeni na ključnim pozicijama Aerodroma u cilju osiguravanja mirnog i bezbjednog protoka saobraćaja", navode iz UP.

Uprava policije će, poručuju, nastaviti da preduzima sve neophodne korake kako bi obezbjedila maksimalan nivo bezbjednosti za sve putnike i posjetioce Aerodroma Tivat.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT