Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

ČESTITAO DAN OPŠTINE

Spajić: Tivat prestižna nautička i elitna turistička destinacija

21.11.2023 10:24h

Foto: PES

 Predsjednik Vlade Milojko Spajić je, povodom 21 novembra – Dana opštine Tivat, uputio čestitku predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupstine opštine Miljanu Markoviću, odbornicima, građankama i građanima, saopšteno je iz Vlade.

"Grad koji se u rekordno kratkom vremenskom periodu transformisao u prestižnu nautičku i elitnu turističku destinaciju, sa prepoznatijivim kulturnim i sportskim sadržajima, reprezentativan je primjer i ostalim, brzorastućim primorskim opštinama. Domaćinsko vođenje javnih finansija, te jednak odnos prema svim investitorima, gostima igrađanima, garant je dobrog poslovanja i stabilnog lokalnog budžeta“, poručio je Spajić.
 
Imajući u vidu da je Boka jedan od naših najvrednijih prirodnih bisera, Spajić je naglasio da je pažijivo prostorno planiranje, snaženje ekološke svijesti i odgovornosti građana, te izgradnja i jačanje infrastrukturnih objekata od krucijalne važnosti za cjelokupni razvoj države.
 
"Siguran sam da ćemo zajedničkim iskrenim zalaganjem u narednom četvorogodištu bilježiti izvanredne rezultate, naročito u ekonomiji, socijalnoj politici, kulturi i sportu, te jačanju integriteta institucija i državnih službenika“, zaključuje se u čestitki.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT