Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

POTVRDIO MINISTAR SAOBRAĆAJA I POMORSTVA

Raskinut ugovor sa izvođačem zbog nezavršenih radova na dionici Vrulja – Mijakovići

23.02.2024 12:46h

Foto: Ministarstvo

Uprava za saobraćaj je, zbog nezavršenih radova na izgradnji puta Vrulja – Mijakovići, raskinula ugovor sa izvođačem radova i pokrenula postupak aktiviranja garancije za dobro izvršenje posla, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović.

“Na samom početku svog mandata kazao sam da ću insistirati da se poštuju rokovi gradnje svakog projekta. Kako izvođač radova nije završio ovaj projekat bili smo primorani da sa njim raskinemo ugovor. Već danas sam zatražio od direktora Uprave za saobraćaj da krene odmah sa procedurom raspisivanje novog javnog poziva za odabir novog izvođača radova“, rekao je Radulović.

Radulović je kazao da razumije nezadovoljstvo mještana ovog kraja jer izgradnja ove dionice puta traje predugo.

“Ovim postupkom je poslata jasna poruka da je država odgovoran i korektan partner, što se očekuje i od druge ugovorne strane, te da nepoštovanje propisa države i zaključenih ugovora neće i ne može biti tolerisano”, poručio je Radulović.

Dionicu puta Vrulja – Mijakovići sa Radulovićem obišao je direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović.

“Ostala su neizgrađena još dva mosta dužine 156 i 126 metara. Takođe, na jednoj dionici puta ostala je izrada preostale kolovozne konstrukcije i saobraćajne opreme i signalizacije”, saopštio je Vuksanović.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT