Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

MANIFESTACIJA ĆE BITI ODRŽANA 19. I 20. APRILA

Sajam zdrave hrane u šoping centru Mall of Montenegro

18.04.2024 06:30h

Foto: Mall of Montnegro

Šoping centar Mall of Montenegro je 19. i 20. aprila, domaćin je manifestacije "Sajam zdrave hrane". 
  
Manifestacija je, kako je saopšteno, prilika proizvođačima zdrave hrane, da predstave svoje proizvode lokalnom tržištu, a posjetiocima da kupe proizvode, koje ne mogu naći svakodnevno, u trgovinama. 
    
"Posjetiocima će se predstaviti poljoprivredna domaćinstva iz različitih krajeva Crne Gore, sa bogatom i raznolikom ponudom domaćih proizvoda. Osim nekoliko poznatnih pčelara, koji će predstaviti med i proizvode na bazi meda, u ponudi će se naći i džemovi, zatim domaći sokovi od dunje, drenjina, zove i sipka.

Proizvođači iz Bara i Ulcinja će našim posjetiocima ponuditi maslinovo ulje, začinjene masline, sireve, salate, pomoradže i limun. A od bogate ponude suhomesnatih proizvoda izdvajamo domaću njegušku kobasicu, pečenicu, slaninu, kastradinu, svinjsku i goveđu pršutu.

Ni ovog puta, na sajmu neće izostati ponuda čajeva, ali i kozmetičkih proizvoda pripremljenoj na prirodnoj bazi", navedeno je u saopštenju.

Posebna draž manifestacije je, zaključuju, što će izlagači prezentovati sopstvenu proizvodnju, odnosno domaće proizvode pripremljene na tradicionalan način.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT