Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

OD OKTOBRA

Uvodi se direktna avio linija između Podgorice i Tel Aviva

06.09.2024 12:17h

Foto: Pixabay

Direktni letovi između Podgorice i Tel Aviva biće uspostavljeni od oktobra, saopštio je počasni konzul Crne Gore u Izraelu Nimrod Rinot.

Kako se navodi, to je omogućeno uz zajedničku pomoć i trud Počasnog konzulata Crne Gore, crnogorske Vlade i izraelske avio-kompanije EL AL.

"Počevši od oktobra, ćerka avio-kompanije EL AL Sundor će organizovati direktne letove na liniji Tel Aviv-Podgorica-Tel Aviv. Ovo je ogromna mogućnost promovisanja zimske sezone, Podgorice kao glavnog grada, kao i ski centara na sjeveru Crne Gore. 2024 je bila opet rekordna godina po broju izraelskih turista, očekivano je da će više od 130 hiljada Izraelaca do kraja 2024. posjetiti Crnu Goru. Obećavamo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti da 2025. godina bude jos posjećenija kad su izraelski turisti u pitanju", navodi se u saopštenju Rinota, dostavljenom iz Jevrejske zajednice Crne Gore.

Prema rasporedu letjenja, letovi će biti realizovani od 27. oktobra do 29. marta naredne godine, dva puta sedmično, nedjeljom i četvrtkom.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT