Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

POTREBNO NAJMANJE 17 POTPISA

Budvanske Demokrate pokrenule inicijativu za skraćenje mandata SO Budva

22.02.2024 08:01h

Foto: Printscreen RTV Budva

Četiri odbornika budvanskih Demokrata danas su potpisala predlog za inicijativu skraćenja mandata Skupštine opštine Budva. Odbornica Dragana Kažanegra Stanišić pozvala je odbornike da u naredna tri dana potpišu inicijativu i dodala da je potrebno najmanje 17 potpisa.

"Sa ovog mjesta, upućujemo predlog odluke inicijative o skraćenju mandata Skupštine Opštine Budva svim odbornicima sa liste "Budva na prvom mjestu - Milo Božović" uz zahtijev presjedniku SO Budva da im je dostavi elekronskim putem. Upućujemo je na ovaj način iz razloga što na današnji dan ne znamo sa sigurnošću koji je odbornik čiji član i koje partije ili odborničkog kluba, ali zasigurno su svi bili na pomenutoj listi i lideri njihovih partija u okviru te koalicije su izrazili spremnost i odlučnost da u ime prevazilaženja političke krize se vrate mandati građanima, na šta mi kao odbornički klub pozivamo zadnjih osam mjeseci", istakla je Kažanegra Stanišić.

Ona je pozvala da u naredna tri dana potpišu inicijativu.

"Pozivamo odbornike da u narednih tri dana, 22.02, 23.02. i 24.02. od 9-12 sati u prostorijama Demokratske Crne Gore Budva potpišu predloženu inicijativu, koju su naša četiri odbornika već potpisala. Onda kada budemo imali najmanje 17 potpisa, koliko je minimalno potrebno da ovu odluku usvojimo u Skupštini, predaćemo inicijativu u skupštinsku proceduru i zatražiti hitnu sjednicu sa ovom tačkom dnevnog reda. Nakon niza saopštenja i javno iznijetih stavova nekadašnje većine, smatramo da bi potpisivanje ovog dokumenta bio najodgovorniji i najmoralniji čin iskazan prema građanima", zaključila je ona.

 

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT