Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

PROCIJENJENA VRIJEDNOST JAVNE NABAVKE IZNOSI 20.000 EURA SA PDV-OM

Monstat raspisao tender za nabavku softvera za kontrolu podataka sa popisa

20.05.2024 11:40h

Foto: Monstat

Uprava za statistiku je raspisala 17. maja ove godine tender za nabavku softvera koji će građani korisiti za kontrolu svojih podataka o etničko – kulturološkim karakteristikama prikupljenih popisom stanovništva, domaćinstava i stanova.

Iz Monstatat su saopštili da tenderska procedura predstavlja u ovom slučaju postupak jednostavne nabavke usluga - zahtjev za dostavljanje ponuda koji se objavljuje na Elektronskom sistemu javnih nabavki (ESJN).

"Procijenjena vrijednost javne nabavke iznosi 20.000 eura sa PDV-om. Rok za dostavljanje ponuda je 31. maj ove godine. U skladu sa procedurama, Uprava za statistiku je formirala komisiju za sprovođenje jednostavne nabavke".

Dodaju da je Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore neposredno prije raspisivanja tendera donio rješenje o ukidanju stepena tajnosti podataka sa tehničke specifikacije.

Komisija za praćenje uspostavljanja softvera za provjeru podataka prikupljenih tokom procesa popisa stanovništva će pratiti sprovođenje tendera, kako je to predviđeno Zakonom o popisu.

Kako je saopšteno, o daljem postupku tendera i ostalim povezanim informacijama, Uprava za statistiku će blagovremeno obavještavati javnost.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT