Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

"PROCES EU INTEGRACIJA NE KORISTITI ZA LIČNE I PARTIJSKE PROMOCIJE"

Đeljošaj: Zbog ranije preuzetih obaveza nijesam na sastanku kod Milatovića

05.07.2024 10:01h

Foto: gov.me

Albanski forum zainteresovan je za saradnju sa svim akterima društvene scene kako bi Crna Gora ostala u fokusu evropskih integracija, poručio je lider Nik Đeljšaj, navodeći da zbog ranije preuzetih obaveza nije u mogućnosti da prisustvuje sastanku kod predsjednika Jakova Milatovića.

"Na ovu temu, uvijek smo spremni da damo doprinos i uvijek ćemo podržavati samo i samo one projekte koji idu u pravcu sigurnog evropskog puta Crne Gore.Zbog ranije preuzetih obaveza nijesam u mogućnosti da prisustvujem današnjem sastanku. Ja, kao odgovoran pojedinac i mi kao ozbiljan politički subjekat, tačno, precizno i posvećeno obavljamo sve svoje poslove i profesionalne obaveze, tako da bi bilo nemoguće i neprincipijelno izbjeći ranije preuzete obaveze zbog sastanka koji je organizovan, možemo slobodno reći, po ad hoc proceduri.

Poručuje i da evropski put nema alternativu i cijelo društvo mora se fokusirati i dati doprinos da Crna Gora postane članica EU do 2028. 

“Takođe, proces EU integracija ne treba koristiti za lične i partijske promocije, a pogotovo ne da se oko toga napravi ovoliki medijski spektakl”, naveo je Đeljošaj.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT