Preuzmite našu aplikaciju, Dnevno.me - Tvoja dobra navika! App store | Play Store

logo

+

user avatar

ADVERTISEMENT

TVRDI DA JE SMIJENJEN NA TELEFONSKOJ SJEDNICI VLADE

Rađenović: Spajić me razriješio zbog namjere da Luku Budva vratim Budvanima

20.04.2024 18:40h

Foto: GP URA

Funkcioner Građanskog pokreta URA Blažo Rađenović saopštio je da je danas na elektronskoj sjednici Vlade razriješen funkcije predsjednika Odbora direktora Morskog dbora.

Kaže da je razriješen zbog namjere da za ponedjeljak zakaže sjednicu sa jednom tačkom dnevnog reda - "vraćanje Luke Budva građanima Budve".

Naveo je da je nakon njegovog razrešenja "očigledno da bi sa tom odlukom poremetio kriminalne planove Vlade" na čelu sa Milojkom Spajićem koja planirala da u posjed Luke Budva uvede sumnjive investitore "po formi kako su to radile vlade koje je vodila Demokratska partija socijalista".

"U prilog tome govori i činjenica da su na sjednici Vlade u četvrtak donijeli uredbu kojom su promijenili namjenu same luke, a sve pod izgovorm uspostavljanja međunarodne pomorske linije Budva – Dubrovnik", napisao je Rađenović na Fb profilu.

Naglasio je da je ponosan na postignute rezultate, koji se, tvrdi, mogu smatrati istorijskim za to javno preduzeće.

Podsjeća da je tokom 2023. prestižno ekološko priznanje dodijeljeno za ukupno 40 plaža i jednu marinu u Crnoj Gori.

"Krenuli smo u obračun i sa devastatorima prostora, poput zaleđa plaže Kamenovo, što očigledno ne odgovara ministru Odoviću koji stopira inspekcijske službe da rade svoj posao i štite prirodna bogatsva Crne Gore, već se stavlja u službu kapitala mimo opšteg interesa Budve i naše države. Srećno vam bilo, a ja sa kolegama iz Građanskog pokreta URA nastavljam borbu za drugačiju Crnu Goru", naveo je, između ostalog, Rađenović u objavi na Faceboku.

Podijelite vijest
Preuzmite Dnevno.me mobilnu aplikaciju na
Pratite nas na
Pridružite se našoj Viber zajednici

Poslednji komentari (0)

Svi komentari

500

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT